1
1

Független Hírek

Ma 2018. ápr. 20., péntek van

Wizz Air repülőjegy árak - Wizz Air olcsó repülőjegy foglalás - Hotel és szállás foglalás

Wizz Air repülőjegy árak - Wizz Air olcsó repülőjegy foglalás - Hotel és szállás foglalás. Olcsó hotel foglalás a BOOKING.COM segítségével. Az alábbi listában megtalálja az összes várost és országot, ahova a Wizz Air fapados légitársaság repülőgépeivel eljuthat.

Tipp: BOOKING.COM

Az alábbi listában megtalálja az összes várost és országot, ahova a Wizz Air fapados légitársaság repülőgépeivel eljuthat.

Wizz Air fapados járatok Budapestről az alábbi városokba indulnak:

Járatok innen: Azerbajdzsán, Baku ide: Budapest
Járatok innen: Belgium, Brüsszel ide: Budapest
Járatok innen: Bulgária, Burgasz ide: Budapest
Járatok innen: Bulgária, Szófia ide: Budapest
Járatok innen: Bulgária, Várna ide: Budapest
Járatok innen: Ciprus, Lárnaka ide: Budapest
Járatok innen: Egyesült Arab Emirátusok, Dubai World Central ide: Budapest
Járatok innen: Finnország, Turku ide: Budapest
Járatok innen: Görögország, Heraklion (Kréta) ide: Budapest
Járatok innen: Görögország, Korfu ide: Budapest
Járatok innen: Görögország, Rodosz ide: Budapest
Járatok innen: Görögország, Thesszaloniki ide: Budapest
Járatok innen: Görögország, Zakynthos ide: Budapest
Járatok innen: Hollandia, Eindhoven ide: Budapest
Járatok innen: Izrael, Tel-Aviv ide: Budapest
Járatok innen: Lengyelország, Varsó Chopin ide: Budapest
Járatok innen: Málta, Malta ide: Budapest
Járatok innen: Nagy-Britannia, London Luton ide: Budapest
Járatok innen: Németország, Dortmund ide: Budapest
Járatok innen: Németország, Frankfurt Hahn ide: Budapest
Járatok innen: Olaszország, Bari ide: Budapest
Járatok innen: Olaszország, Catania ide: Budapest
Járatok innen: Olaszország, Forli/Bologna ide: Budapest
Járatok innen: Olaszország, Milánó Malpensa ide: Budapest
Járatok innen: Olaszország, Nápoly ide: Budapest
Járatok innen: Olaszország, Róma Fiumicino ide: Budapest
Járatok innen: Románia, Bukarest H. Coanda ide: Budapest
Járatok innen: Románia, Kolozsvár ide: Budapest
Járatok innen: Románia, Marosvásárhely ide: Budapest
Járatok innen: Spanyolország, Barcelona ide: Budapest
Járatok innen: Spanyolország, Madrid ide: Budapest
Járatok innen: Spanyolország, Malaga ide: Budapest
Járatok innen: Spanyolország, Palma de Mallorca ide: Budapest
Járatok innen: Svájc, Genf ide: Budapest
Járatok innen: Svédország, Göteborg ide: Budapest
Járatok innen: Svédország, Malmö ide: Budapest
Járatok innen: Svédország, Stockholm Skavsta ide: Budapest
Járatok innen: Törökország, Istanbul ide: Budapest
Járatok innen: Ukrajna, Kijev Zhulyany ide: Budapest

Ha már megvásárolta repülőjegyét, foglaljon olcsó szállást a BOOKING.COM segítségével!


A Wizz Air néhány járatát egyszerűsített beszállókapukhoz költözteti Ferihegyen

A Wizz Air légitársaság átköltöztette nyári menetrendjének néhány Budapestről induló járatát a nemrég megnyitott egyszerűsített beszállókapukhoz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján - közölte a légitársaság csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a Budapest Airport 12 új beszállókaput létesített, ezzel lehetőséget ad légitársaságoknak, hogy hasonló működési költségek mellett üzemeljenek, mint az 1-es terminál bezárása előtt. A Wizz Air az elmúlt évben költözött az 1-esről a 2-esre, ahol számukra elfogadhatatlan módon magasabbak a repülőtéri díjak.

"A Budapest Airport felhagyott az Oktoberfest stílusú sátrak használatával és igyekszik jobb megoldást találni, hogy egész évben alacsony költségű létesítményeket tudjon biztosítani a légitársaságoknak" - mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere. Már a 2B terminálról induló utasok is igénybe vehetik az egyszerűsített beszállókapukat a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren - közölte a repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) csütörtökön az MTI-vel.

A BA kiemeli: nyolc egyszerűsített beszállókapu várja a betonon azoknak a légitársaságoknak az utasait, amelyek a 2A terminálról indulnak a schengeni zónába. Jelenleg öt diszkont légitársaság választotta a beszállításnak ezt a módját: a Wizz Air, a Ryanair, az easyJet, a Jet2.com és a holland Transavia.

Ettől a héttől a nem-schengeni 2B terminálon is megnyílt a könnyűszerkezetes csarnok a betonon, itt 4 új kapu fogadja az utasokat.

A Budapest Airport emlékeztet arra, hogy a Malév csődje nyomán tavaly május végén kényszerültek az 1-es terminál bezárására, és a megváltozott légitársasági igényeknek megfelelően átalakították a 2-es terminálon az utasbeszállítás rendjét.

A gyalogos beszállítás jelentős mértékben lerövidíti az utasszállító gépek fordulóidejét, így a diszkont légitársaságok például az érkezéstől számított harminc percen belül el tudják indítani az újabb járatot. Ennek révén pontosabban tudják tartani a menetrendet, csökkennek az üzemeltetés költségei, így lehet alacsonyabb szinten tartani a jegyárakat - olvasható a közleményben.

Kam Jandu, a BA légiközlekedési igazgatója kiemelte: "máris látjuk, hogy az új kapuk révén érezhetően javultak a járatok indulási pontosságának a mutatói és az öt érintett légitársaság mindenben számíthat a folyamatos támogatásunkra”.

Az új beszállítási mód elvben minden légitársaság előtt nyitva áll, a tapasztalatok szerint azonban ezt elsősorban a diszkont légitársaságok veszik igénybe. A repülőtéri szolgáltatások köre ezzel mindenképpen kibővült, hiszen az légitársaságok – profiljuk szerint – választhatnak a beszállító folyosós (utashidas), a buszos és az egyszerűsített (gyalogos) beszállítás között - hangsúlyozza a Budapest Airport.

A Wizz Air elindítja Budapest-Isztambul járatát augusztusban

A Wizz Air elindítja a Budapest és Isztambul közötti járatát 2013. augusztus 2-án - jelentette be Abrán György, a diszkont légitársaság kereskedelmi igazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

A tervek szerint eleinte heti négy járatot - hétfő, szerda, péntek, vasárnap - üzemeltetnek majd, a következő hónapokban pedig fokozatosan emelik a járatsűrűsséget, és 2014 márciusától már mindennap repülnek a két város között.

Abrán György hangsúlyozta, hogy az isztambuli vonal a keleti útvonalhálózatuk bővítésének fontos állomása a korábban bevezetett tel-avivi, kijevi, bakui és dubai útvonalak után.

A mostani járat indításának jogi alapját az teremtette meg, hogy a magyar kormány eredményes érdekérvényesítéseként a török partner elfogadta a Wizz Air kijelölését erre az útvonalra - emelte ki a kereskedelmi igazgató.

Számításuk szerint az alacsony áraknak köszönhetően rövid időn belül megnő majd Magyarország és Törökország között a turista és üzleti utazások száma, az idén 70 ezren utaznak majd a Wizz Air új útvonalán, és ez a későbbiekben bővülni fog - közölte a kereskedelmi igazgató.

Abrán György beszámolt arról, hogy a Wizz Air jelenleg 44 darab A320 Airbusból álló flottát üzemeltet, amely hamarosan tovább bővül, és továbbra is a 3,5 éves átlagéletkorral az egyik legfiatalabb járműflottát üzemeltetik a légitársaságok között. Jelenleg 16 állomásról, több mint 270 útvonalon, 92 desztinációval, 33 országba repülnek. Az idei év végére az útvonalhálózatuk 300-ra bővül majd, a foglalkoztattak száma pedig 1600-ről 1700-ra emelkedik.

Kérdésre válaszolva Abrán György elmondta, hogy folyamatosan tárgyalnak az orosz partnerrel a Wizz Air kijelölésének elfogadásáról a Budapest-Moszkva útvonalra, de egyelőre még nem kaptak választ. (MTI/fuggetlenhir.hu)Legfrissebb hírek

joomla templates