1
1

Független Hírek

Ma 2018. ápr. 20., péntek van

Booking.com titkos ajánlatok - Szállás foglalás olcsón, last minute hotel ajánlatok

Booking.com titkos ajánlatok - Szállás foglalás olcsón, last minute hotel ajánlatok. A Booking.com a tapasztalatok szerint valóban ajánl számtalan last minute szállás ajánlatot, melyet a portál titkos ajánlatoknak nevez. A Booking.com rendszerében ezt egy "psszt"-t mutatóujjal mutató hölgy képével illusztrál. Érdemes ezeket a titkos ajánlatok kihasználni, hiszen last minute foglalás esetén a Booking.com-on akár 50-80% kedvezményt lehet elérni!

A titkos ajánlatok segítségével ráadásul akár 4-5 csillagos belvárosi hotelekben is lehet szállást foglalni, melynek árai akciósan 2-3 csillagos hotelek szobaárainak felelnek meg.

A last minute foglalási ajánlatok sok esetben nem teljesen az utolsó pillanatokra szólnak, hiszen van olyan eset, amikor 2-3 hónapra előre is kapunk a Booking.com oldalán titkos ajánlatokat. Ezek a last minute szállás kedvezmények ráadásul Magyarország vezető szállodáiba és a világ több ezer felkapott szállodájába érvényesek.

A titkos ajánlatokat összegyűjtöttük egy külön portálon, hogy bárki könnyedén hozzá férhessen ezekhez az akciókról, melyekről a Booking.com rendszeres emailben is tájékoztatja ügyfeleit.Legfrissebb hírek

joomla templates