1
1

Független Hírek

Ma 2018. ápr. 20., péntek van

Booking.com lemondás: de hogyan? - Booking.com szállás foglalás lemondása

Booking.com lemondás: de hogyan? - Booking.com szállás foglalás lemondása - A hivatalos Booking.com lemondás szabályait gyűjtöttük össze oldalunkon. De kérjük, hogy vegye figyelembe azt is, hogy ha olyan szállást foglalt, ahol a rendkívül kedvező árak miatt nem lehetséges a lemondás, akkor a szálloda egyéni szabályai érvényesek a foglalásra.

Booking.com lemondás

A szállásfoglalás során Ön elfogadja és egyetért a szálláshely vonatkozó lemondási és meg nem jelenési házirendjével és a szálláshely bármely további (végrehajtási) szabályaival és feltételeivel, melyek az Ön foglalására vagy tartózkodására vonatkoznak - beleértve a nyújtott szolgáltatásokat és/vagy a szállásadó által kínált termékeket (a szálláshely végrehajtási szabályait és feltételeit szállásadójától szerezheti be). Az egyes szállodák általános lemondási és meg nem jelenési házirendjét megtekintheti weboldalunkon a szálláshely információs oldalain, foglalásának lebonyolítása során, valamint a bizonylati e-mailben. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos árak vagy különleges ajánlatok esetén nem lehet lemondást vagy módosítást végrehajtani! Kérjük, foglalásuk lebonyolítása előtt alaposan ellenőrizzék át a szoba esetleges feltételeiről szóló részletes információkat.

Amennyiben áttekinteni, módosítani vagy lemondani szeretné foglalását kérjük, térjen vissza a bizonylati e-mailhez és kövesse az ott található utasításokat! Felhívjuk figyelmét, hogy foglalásának lemondása után a szálláshely lemondási és meg nem jelenési házirendjének megfelelően esetlegesen díjat kell fizetnie! Azt javasoljuk Önnek, hogy még foglalásának elvégzése előtt alaposan olvassa át szálláshelyének lemondási és meg nem jelenési házirendjét.

Booking.com foglalás lemondása / módosítása

Le tudom mondani, vagy meg tudom változtatni a foglalásomat a Booking.com oldalán keresztül?

Igen, ezt egyszerűen megteheti. Booking.com fiókja önkiszolgáló rendszerén keresztül megváltoztathatja vagy lemondhatja foglalását. Kérjük, mielőtt bármit is változtatna a foglaláson, ellenőrizze a szálláshely lemondási feltételeit. A vissza nem térítendő kategóriájú és más, különleges ajánlatú szobák esetén rendhagyó lemondási feltételek léphetnek életbe. A szobákra vonatkozó lemondási feltételek a szobanév melletti „Feltételek” oszlopban láthatók.

Ha lemondom a foglalást, köteles vagyok lemondási díjat fizetni?

A lemondási feltételek szobánként változnak. Az érkezés előtt általában maximum 24 órával megváltoztathatja vagy lemondhatja foglalását. A ’szálláshely szabályzata’ részben megtekintheti az adott szálláshelyre vonatkozó lemondási feltételeket. Ez az információ a foglalási visszaigazoláson is szerepel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vissza nem térítendő és más különleges ajánlatú szobákra más feltételek vonatkozhatnak. Az egyes szobatípusokra vonatkozó szabályokat a ’Feltételek’ rovatban tekintheti meg.

Hol találom meg a foglalás lemondására vonatkozó feltételeket?

Az adott szobára vonatkozó lemondási feltételek a szobanév mellett, a 'Feltételek' oszlopban láthatók. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges ajánlatú szobák esetén rendhagyó lemondási feltételek léphetnek életbe. Az Ön foglalására vonatkozó információt a foglalási visszaigazoláson, valamint Booking.com fiókjában tekintheti meg.

Lehetséges lemondani vagy megváltoztatni a Titkos Ajánlatokat és a vissza nem térítendő foglalásokat?

A Titkos Ajánlatok és a vissza nem térítendő foglalások időpontját azok különlegesen alacsony ára miatt nem lehet megváltoztatni. Amennyiben ilyen esetben lemondja foglalását, a szálláshely szabályzatától függően extra díjak kerülhetnek felszámításra.

Mindezt megtalálhatja a Booking.com oldalán a Szerződési feltételek és a GYIK hasznos tanácsai között.

Tipp: TITKOS AJÁNLATOK (%!)Legfrissebb hírek

joomla templates