1
1

Független Hírek

Ma 2018. ápr. 20., péntek van

Gépjármű adásvételi szerződés minta - Használt autó adásvételi szerződés minta letöltés

Gépjármű adásvételi szerződés minta - Használt autó adásvételi szerződés minta letöltés. Töltse le az autó adásvételi szerződés mintát portálunkról, melyet kitöltve az adásvételi szerződés a szerződés aláírásának napján lép hatályba. Az aktuális jogszabályoknak megfelelő gépjármű adásvételi szerződést tölthet le.

GYORSLINK: Gépjármű adásvételi szerződés minta LETÖLTÉS

A gépjármű a szerződés aláírásával egyidejűleg a Vevő birtokába kerül. Az Eladó a gépjármű birtokba adásával egyidejűleg átadja a Vevőnek a gépjárműhöz kiadott, az 1. pontban felsorolt okmányokat, valamint (pl. szervizkönyvet, az eredetiségvizsgálatáról szóló, 60 napnál nem régebbi szakvéleményt, a gépjármű kötelező tartozékait, stb.), melyek átvételét Vevő a jelen szerződés aláírásával elismeri.

A szerződő felek nyilatkoznak, hogy mindkét fél teljesíti bejelentési kötelezettségét a közlekedési igazgatási hatóságnál a tulajdonjog változás hatályba lépését követő, jogszabályban meghatározott határidőn belül. Ugyancsak nyilatkoznak arról, hogy ismerik a bejelentés nyilvántartásba történő bejegyzéséhez fűződő joghatásokat, valamint a bejelentés elmaradásának, illetve a bejelentési kötelezettség késedelmes teljesítésének jogkövetkezményeit.

Töltse le a gépjármű adásvételi szerződés mintát, mely alapján könnyen kötheti meg az eladó és a vevő az adásvételt, kattintson:

LETÖLTÉS: Gépjármű adásvételi szerződés minta
Legfrissebb hírek

joomla templates